Referenties

Veel aanbevelingen gaan van mond tot mond. Een aantal relaties waarmee Adviesbureau S Mooij heeft samengewerkt, hebben daarnaast ook de volgende referenties achtergelaten:

(Ruimtelijke Ordening) Gemeente Den Helder, teamleider Ingenieursbureau, dhr. R. Leijen:

“Simone heeft de prettige eigenschap dat als je haar een taak geeft,dat je weet dat het goed gaat komen. Nadat de bodeminformatie op orde is gebracht heeft zij kans gezien zichzelf verder te ontwikkelen als adviseur bodem en nu ook als projectleider water. Wat haar zeer goed afgaat.”

(CO2-prestatieladder) Aannemingsmaatschappij De Vries & van de Wiel, directeur, dhr. J. Dekker:

“Simone heeft binnen de Vries & van de Wiel aan de basis gestaan van het behalen van trede 3 op de CO2 prestatieladder en het implementeren van de benodigde veranderingen hiervan binnen het bestaande KAM/QHSE systeem van onze organisatie. Ze heeft zich binnen korte tijd uitstekend weten te verdiepen in het onderwerp en door haar expert-rol in combinatie met haar pragmatische instelling heeft ze de eisen als gesteld conform de criteria prima weten te vertalen naar een werkbare methodiek. Haar manier van werken straalt rust en vertrouwen uit en daarnaast weet ze op overtuigende wijze haar kennis te vertalen naar bestaande systemen en over te brengen tijdens de audits.”

(Ruimtelijke Ordening) Compas Q, directeur,dhr. T. Butter:

“Simone neemt de tijd om zich goed in te werken. Dan gaat ze als een echte 'stayer' zelfstandig aan de slag. Haar pragmatische aanpak en nuchtere kijk houden haar op het juiste spoor. Haar positieve inslag straalt uit op haar werkomgeving.”

(CO2-prestatieladder) Aannemingsmaatschappij De Vries & van de Wiel, QA / QHSE coördinator, dhr. H. van Reijen:

“Ik heb Simone leren kennen middels haar rol als kartrekker, applicatiebeheerder en "guardian angel" (lees: projectleider) van de CO2 prestatieladder binnen de Vries & van de Wiel. Als gevolg van haar inzet, onderzoeksdrang en vastberadenheid de klus te klaren binnen een korte tijdslimiet, heeft zij (na reanimatie van de ladder) de organisatie binnen een ruim kwartaal naar een hogere trede weten te brengen. Zij was een toegewijd, gedreven, maar ook warme collega met oog voor structuur en detail.”

(CO2-prestatieladder) Aannemingsmaatschappij de Vries & van de Wiel Hoofd QHSE dhr. J. Gijzen

“Bij Simone weet je dat de opdracht wordt volbracht. Na het goed inlezen en werken gaat ze goed van start! Nadat ze de CO2 informatie binnen onze organisatie verzameld had heeft zeer mede voor gezorgd dat deze informative op de juiste manier gepresenteerd en geinterpreteerd kon worden. Al met al een opdracht welke meer dan naar tevredenheid is volbracht.”

Kijk voor meer referenties en achtergrondinformatie ook op ons LinkedIn-profiel!